Het laatste nieuws

Wie kan het beste gymen?

HAAFTEN – Op zaterdag 15 februari 2020 was het een gezellige drukte in de gymzaal van De Burcht in Haaften. Ongeveer 60 kinderen en 11 kleuters streden tijdens een spannende maar gezellige morgen om de onderlinge titel van gymvereniging Wilskracht.
Wie kan er dit jaar het beste gymmen? De prijzen waren te winnen per leeftijdscategorie en moeilijkheidsgraad van de oefening.
De meisjes lieten hun oefeningen zien op de balk, lange mat, brug en de trampoline.
Op de onderdelen gelijke brug, lange mat, ringen en trampoline kwamen de jongens uit met hun beste gymoefeningen.
Ook waren er veel kleuters aanwezig om iedereen te laten zien wat zij allemaal al kunnen op de toestellen. Zij kregen na afloop allemaal een medaille voor hun prestaties.

De gouden medailles zijn gewonnen door: Amber Vos, Emily van Hemert, Cris Bakker; Teun van der Wedden, Mirthe van Tuijl, Julia Kraaijeveld, Amy van Brakel, Emma Kraaijeveld, Nikki Mackiewicz, Marith Toten, Fenna den Toom en Demi van Ingen.

De zilveren medailles waren voor: Lotte de Ron, Kathy Goedhart, Mike Scheij, Saskia Nijhuis, Lana Bambacht, Jojanneke den Hartog, Fenna Keijnemans, Mirte van der Wedden, Sofie van Asperen, Kyra Toten en Janita Kiviet.

De bronzen medailles waren voor: Mila Ruitenbeek, Zoë Polderman, Marith de Jongh, Anouk Vermaas en Anouck Keijnemans.

Clubkampioenen 2020 zijn geworden; op de 3e plaats Nikki Mackiewicz, op de 2e plaats Amy van Brakel. Een unicum voor de vereniging, een gedeelde 1e plaats voor Fenna den Toom en Demi van Ingen.

(Aangeleverd door: Janet Vermaas)

 

 

BSO de Burcht

Samen zijn we sterker
In het multifunctioneel centrum de Burcht in Haaften zijn we op 3 februari 2020 gestart met Buitenschoolse Opvang de Burcht van Kinderopvang Rivierenland. Samen met beide basisscholen, OBS Koning Willem Alexander en CBS Goudenstein, stemmen we visie en activiteiten af en maken we onderwijs en opvang nóg leuker. Want samen zijn we sterker!
De Buitenschoolse opvang wordt gerealiseerd in de ruimte van de peuteropvang van onze partner de SPGG. Ook gebruiken we de ruimten in beide scholen, zoals het creatief atelier en natuurlijk de gymzaal in het centrum.
Onze BSO is een plek waar kinderen thuis komen, maar waar ze ook hun talenten kunnen ontdekken. Zo geven we leuke workshops waar kinderen aan mee kunnen doen als ze zin hebben. De activiteiten worden samen met de kinderen bedacht, want hoe leuk is het om samen te gaan bedenken wat we gaan doen.De Buitenschoolse Opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.00. Wanneer je ook behoefte hebt aan voorschoolse opvang vanaf 07.00 geef dat dan aan bij ons planningsbureau. Bij voldoende vraag zullen we ook deze opvang aanbieden.
Daarnaast bieden we opvang aan in de schoolvakanties. We organiseren dan leuke, spannende en inspirerende activiteiten samen met  en voor de kinderen. Vakantie opvang kan je in het nieuwe jaar ook in losse dagen afnemen. Zo kan je je kind laten kiezen uit alle leuke activiteiten en op maat opvang afnemen!
Wil je meer weten of je inschrijven?
Neem dan contact op met klantencontact van Kinderopvang Rivierenland  afdeling klantencontact: (0345) 84 9