Het laatste nieuws

Vakantiespelweek Haaften
26, 27, 28 en 29 augustus 2019

Wat is het doel van de VSW?
De VSW wil een leuke, gezellige week organiseren voor de kinderen en tieners. Een week waarin kinderen samen met andere kinderen en de leiding genieten van de activiteiten en van elkaar. Ze vinden het belangrijk dat ieder kind zich welkom en geaccepteerd voelt.

De dagen beginnen met liederen, gebed en een verhaal uit de Bijbel. Daarna hebben ze elke dag een ander programma. Lekker knutselen of een speurtocht door het dorp. Maar ook leuke uitjes en spellen op het veld vol actie en water! Kortom, van alles te doen in een waanzinnige week vol actie! Elke dag wordt afgesloten met een spannend toneelstuk. Wat zal er dit jaar weer gebeuren…

Opgeven kan via: vakantiespelweek@gmail.com
Zet in het mailtje je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, groep waarin je nu (voor de zomervakantie) zit en of je vader en/of moeder willen komen helpen een dag of een dagdeel.

 

Brasserie de Burcht van Haeften

Sinds begin juli dit jaar is de Burcht van Haeften een echt grand cafe rijker. In een heel toegankelijke en huiselijke omgeving kunt u hier genieten van een drankje en een hapje. De sfeer is die van een gezellig bruin cafe waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Gewoon even gezellig wat drinken of iets heerlijks kiezen uit de uitgebreide lunchkaart. Bij mooi weer gaat natuurlijk het terras open. Daar kunt u ook lekker nagenieten en uitrusten van een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Haaften.

De brasserie verzorgt tevens de catering voor alle soorten van bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een arrangement voor een koffietafel of een brunchbuffet. Maar ook voor een walking dinner, een warm en koud buffet, een high tea of een speciaal hapjes-arrangement.

Kom gezellig eens lang bij onze brasserie. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 11:00 uur  tot 16:00 uur.