Het laatste nieuws

Asio scholentoernooi

Zaterdag  januari was alweer de 39e editie van het scholentoernooi  . Vele kinderen traden vroeg aan, om te strijden om de felbegeerde prijzen. De  wethouder sport, Jacoline Hartman, heeft ook een kijkje genomen bij het scholenkampioenschapschap tafeltennis  georganiseerd door Tafeltennisvereniging ASIO in Burcht van Haeften. Volgend jaar 40e jubileum jaar. Chapeau weer voor de goede organisatie!

Alle prijswinnaars van het 39e Scholentoernooi op een rijtje:

Ladies’Cup
1. Marsha van Zuijdam (De Kievitsheuvel – Hellouw)
2. Amy de Wit (Goudenstein – Haaften)

Groep B ( groep 7 en lager)
1. Niels Osté (School met de Bijbel – Herwijnen)
2. Jari van Maaren (School met de Bijbel – Herwijnen)
3. Frans de Jong (School met de Bijbel – Herwijnen)

Groep A ( groep 8)
1. Marton de Jongh (Goudenstein – Haaften)
2. Stijn Molenaar (School met de Bijbel – Herwijnen)
3. Thibo Kip (Goudenstein – Haaften)

Scholenprijs
1. School met de Bijbel (Herwijnen)
2. Goudenstein (Haaften)
3. De Kievitsheuvel (Hellouw)

Brasserie de Burcht van Haeften

Sinds begin juli vorig jaar is de Burcht van Haeften een echt grand cafe rijker. In een heel toegankelijke en huiselijke omgeving kunt u hier genieten van een drankje en een hapje. De sfeer is die van een gezellig bruin cafe waar iedereen zich onmiddellijk thuisvoelt. Gewoon even gezellig wat drinken of iets heerlijks kiezen uit de uitgebreide lunchkaart. Bij mooi weer gaat natuurlijk het terras open. Daar kunt u ook lekker nagenieten en uitrusten van een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Haaften.

De brasserie verzorgt tevens de catering voor alle soorten van bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een arrangement voor een koffietafel of een brunchbuffet. Maar ook voor een walking dinner, een warm en koud buffet, een high tea of een speciaal hapjes-arrangement.